FOTTUR

Naturopplevelser sammen med andre

Screen-Shot-2016-05-26-at-14.02.18

Aktiv ferie med tid for topptur, kultur, bading, deilig mat og marked.

Mallorca har en variert og vakker natur med mange gamle kulturminner, flere over 1000 meter høye fjelltopper med fantastisk utsikt, trange kløfter, ville geiter, kulturlandskap, sandstrender og små idylliske landsbyer. I tillegg kan du nyte fersk sjømat, tapas og vin basert på lokale råvarer.

Dametur: 24-30 mai 2017.

Turen passer for voksne spreke damer. Avreise: Fra Gardemoen til Palma, Mallorca med Norwegian   onsdag 24. mai kl.   2000. Hjemreise: Fra Palma, Mallorca til Gardemoen med Norwegian tirsdag 30.mai kl. 1545. Maxitaxi venter på oss i Palma om natten og bringer oss tur-retur hotellet og flyplassen. Hotell Hotel Los Geranios. Pris kr. 7.950. Inkludert i prisen er hotell med dobbeltrom med noe sjøutsikt og frokostbuffe, taxi, trikk, tog og buss i forbindelse med dagsturene, samt for guiding på alle turene.

Fellestur: 31 mai – 6 juni 2017.

Turen passer for voksne spreke damer og menn. Avreise: Fra Gardemoen til Palma, Mallorca med Norwegian onsdag 31. mai kl. 2000. Hjemreise: fra Palma, Mallorca til Gardemoen med Norwegian tirsdag 6.juni kl. 1545. Maxitaxi venter på oss i Palma om natten og bringer oss tur-retur hotellet og flyplassen. Hotell In my Garden B&B, Soller. Pris: kr. 9.010  Inkludert i prisen er dobbeltrom i ubetjent hotell med frokost, grillmiddag i hagen siste kvelden, taxi, trikk, tog og buss i forbindelse med dagsturene, samt for guiding på alle turene.

 

HUSK: Alle må bestille og betale flybillett selv. Det er ikke inkludert i arrangementet fordi UTogTUR ikke er et reiseselskap, men guider turer. Se reisedetaljer øverst på siden.  Husk også gyldig pass, reise- og helseforsikring.

Beløpet innbetales etter faktura og gjeldene regler til UTogTUR.

Bindende påmelding til post@utogtur.no

Fotturene er klassifisert som middels +, hvor tre av turene er 5 timers turer i delvis bratt terreng. To turer er korte og flatere. Alle turene er godt tilrettelagt på godt markerte stier, grusveier og noe stein. De går igjennom veldig forskjellig natur; fra tett eikeskog til imponerende utsiktspunkter og kulturlandskap med sitrus-, oliven- og mandeltrær. Vi vil også finne kulturminner fra gamle bosetninger.

PROGRAM FOR BEGGE TURENE

Noen dager går vi innom butikken og handler vann, ferske bagetter, solmodne tomater, frukt, lokal ost og skinke som vi tar med på turen vår. Andre dager spiser vi sammen på en egnet uterestaurant.

Dag 1. På grunn av den sene ankomsten starter vi langsomt denne første dagen. Vi går fra hotellet til Deja. Her spiser vi lunsj og går videre ned til den sjarmerende stranden i port Deja hvor vi bader. Det er en tretimers tur som går gjennom pinjeskog, olivenlunder og litt på vei. Buss tilbake.

Dag 2. Vi handler med oss lunsj og går tur-retur via Biniaraix til Pugi L`Ofre 1093 m.o.h. Turen går gjennom et gammelt kulturlandskap, på steinsatte trapper på pilgrimsveien til Lluc og opp på en av de flotteste fjelltoppene med utsikt over nesten hele øya.

Dag 3. Dette er ukens by, kunst og kulturdag! Det er markedsdag i Soller! Får vi tid, går vi en ekstra rundtur opp på en kolle med fin utsikt. På jernbanestasjonen i Soller er det Miro og Picasso utstillinger som vi besøker før vi tar det gamle toget til Palma. Der blir det egentid for shopping / besøke katedralen eller museer før vi igjen møtes til middag og avslutter kvelden i en uforglemmelig spesiell bar. Taxi tilbake til hotellet (ikke betalt på forhånd).

Dag 4. I dag handler vi lunsj før vi tar en tidlig buss til Cuber innsjøen. Dagens tur er en 5-6 timers variert og spennende rundtur med noen bratte og steinete partier, andre steder går vi gjennom pinjeskog og på bred flat sti. Matpakkelunsj ved turisthytta Tossals Verds. De spreke kan gå hjem på kjent sti, andre kan vente på bussen ved Cuber.

Dag 5. Igjen handler vi med oss lunsj før vi tar buss eller taxi til Deja. Vi går bratt opp til Erkehertugens ridevei med flott utsikt, videre nedover på steinete sti, forbi gamle bosetningsplasser, kalkovner og snølager-grop. Dette er en ekstra spektakulære tur mellom Deia og Valdemossa. I Valdemossa blir det tid for sightseeing og shopping før vi tar bussen tilbake.

Dag 6. Siste dagen går vi rundtur i nærheten for de som ønsker det eller morgenbad på stranden før taxi for transport til flyplassen kommer ca kl. 1200.

Programmet kan endres etter været og andre lokale forhold.

TURUTSTYR Gode tursko som tåler røff stein og grus, gjerne lette fjellstøvler. Liten sekk (25-35l), tynn ulltrøye, vindjakke og gjerne caps / hatt med skygge. Solkrem og solbriller

Velkommen til et hyggelig og aktivt eventyr!

UTogTUR
Kontakt oss    |    UTogTUR    |    Øvre Smestadvei 51a 0378 Oslo | post@utogtur.no | Telefon: 930 08 516 | Org:916946937 | Tilpasset av Nettsprett    facebook