MØT GJENGEN I UTOGTUR

Vi i UTogTUR er så heldige at vi gjør mye av det vi liker best: å være ute i naturen og å tilrettelegge for at andre får aktive opplevelser med mening. Alle turer, korte som lange, er positive møter med andre mennesker og naturen. Vi er stolte over å kunne tilby aktive naturopplevelser for livsnytere.
Katrine er eier og daglig leder i UTogTUR. Hun har bakgrunn som intensivsykepleier, sosialantropolog og DNT guide, men først og fremst har hun et halvt århundre med erfaring fra friluftsliv sommer som vinter. Katrine trives best i fjellet, men også i skogen og på heier, gjerne utenfor stier. Hun har flere teltturer til fots og på ski alene, men trives best når hun kan dele naturopplevelsene med andre.
Torild er en blid dame fra Trøndelag. Hun har arbeidet med utvikling av ansatte og bedrifter i et langt yrkesliv. Torild har alltid vært glad i utendørsaktiviteter, både i skogen, på fjellet og til vanns. Hun er en kompetent vikar for Katrine og følger på ærend og kortere turer.
Tor jobber til daglig med bedriftsrådgivning. Han er en sporty og sosial mann med et mangfoldig idretts- og friluftsliv bak seg. Lengre fjellturer, gjerne kombinert med sjø, god mat og små rurale landsbyer, er kanskje det han trives best med. Tor stiller med sine turerfaringer på lengre fellesturer for kvinner og menn.

«Naturopplevelser er til for å deles»

UTogTUR | Org: 916946937